1) הדבר הכי חשוב שתוכלו לעשות זה למלא את הטפסים שלכם כמו שצריך, במיוחד את טופס הDS-160.
אנשים רבים מחפפים בטפסים שלהם, וע”י זה נדחים ע”י השגרירות.
יש להבין, גם אם תהיו בהכל מאה אחוז, אבל הטפסים שלכם גרועים, אנגלית לא קריאה, או שהטפסים מלאים חלקית- פשוט לא תקבלו ויזה.
תבינו, השגרירות מטפלת בכמה מאות בקשות לויזה ביום(!) והדבר הראשון שהם בודקים זה את הטפסים.
לכן, מלאו אותם כמו שצריך ואל תזלזלו.

כאן אנחנו נכנסים ועוזרים לכם להנפיק את הטפסים בצורה הטובה ביותר שניתן, הדבר מאפשר לכם להנות משירות איכותי, ומילוי טפסים בעברית או בצורה טלפונים, יש לנו 95% הצלחה עם למעלה מ130 אלף לקוחות לאורך עשר שנות הפעילות שלנו.

2) שפת הגוף שלכם חשובה מאוד בעת הריאיון.
הראיון לקבלת הויזה הוא מאוד קצר, ואורך מספר קטן של דקות, שכן כמוכם יש עוד המון אנשים שרוצים לקבל אשרת כניסה לארצות הברית.
על כן, עליכם לתת רושם ראשוני טוב. שפת הגוף שלנו מהווה את רוב התקשורת שלנו והיא נקלטת מיידית בתת המודע.
הסתכלו בעיניו של המראיין, ענו בביטחון ובנועם. אל תקפיצו חלקי גוף בעצבנות, אל תכססו ציפורניים, אל תגרדו בראש ואל תשלבו ידיים.
השרו על המראיין תחושה רגועה והסתכלו לו בעיניים.

3) המסמכים שלכם
על מנת לסיים את ההליך כמו שצריך, עליכם להציג את המסמכים שביקשו מכם להביא לריאיון (מסמכים אלו הם נוספים על הטפסים).
הביאו את כ-ל המסכמים שהתבקשתם להביא. אין לשקר/לזייף מסמכים. הצגת מסמכים פיקטיביים עלולה לגרור סירוב ויזה לכל החיים, בתוספת תלונה למשטרה.

4) דירה או רכב שבבעלותכם.
הרבה סוברים שבעלות על דירה או על רכב יכולים לעזור לקבלת הויזה, שכן אתה בעל נכסים בארץ ולכן זה מראה על זיקה לארץ.
דבר זה לא נכון לרוב, מכיוון שניתן תמיד למכור נכס, אפילו מרחוק, ונכסים כאלו לא מראים זיקה לארץ.
לעומת זאת, נכסים שבבעלותכם ומשפחתכם מתגוררת/משתמשת בהם יכולים להראות זיקה לארץ, שכן זהו לא הנכס בפני עצמו, אלא המשפחה שמשתמשת בו שגורמת לחוש זיקה ורצון לשוב לארץ.

5) נסיעת עבודה לארצות הברית שאורכת יותר מחודש עלולה לפגוע בקבלת הויזה (ויזת תיירות).
השגרירות רוצה לברר שיש לכם זיקה לארץ ושלא תהגרו באופן לא חוקי לארצות הברית. לכן, הצגת קשר חזק ומחויב לעבודתכם לרוב יגרום לשגרירים להרגיש בנוח ולהעניק ויזה.
כאשר נסיעת עבודה מתרחשת ליותר מחודש ימים, עלולים לחשוד  בשגרירות שהקשר ביניכם לבין מקום עבודתכם- אינו יציב כל כך, שכן לרוב לא מתאפשר לעזוב מקום עבודה ליותר מחודש ימים. דבר זה עלול לגרום לסירוב ויזה.
אם אתם מתכננים נסיעה לארצות הברית ליותר מחודש ימים- עליכם להציג חשבון בנק בו יש סכום כסף הגיוני לטובת הטיול הנ”ל, אחרת יחשדו שאין בכוונתכם לטייל ברצינות ועלולים לסרב לויזה.

חשוב לציין שבמידה ואתם רוצים להוציא ויזת עבודה לחצו כאן

6) אם שהיתם למשך חצי שנה בארצות הברית, במהלך חמשת השנים האחרונות, יש סיכוי שלא תקבלו ויזה.
ההנחה של שגרירות ארצות הברית היא שטיולים ארוכים יותר רלוונטיים למקומות פחות מפותחים, כמו דרום אמריקה, בעוד שטיול לשם טיול בלבד לארצות הברית נראה להם כלא סביר, מכיוון שהם מניחים שחצי שנה זה פרק זמן ארוך מדי בשביל רק לטייל, מבלי לעבוד שם.

7)צריך להציג תלושי משכורת.
שכירים ידרשו להציג תלושי משכורת אחרונים. הקונסול מסתכל בעיקר על הותק ועל כושר ההשתכרות (העדפה למשכורת של לפחות 5,000 שקלים חודשיים).
עצמאים יתבקשו להביא תעודת עוסק, וריכוז יתרות בבנק. לרוב השגרירים יסתכלו על מועד פתיחת החברה ופחות על כושר השתכרות.

הנפקת ויזה ללא ריאיון בשגרירות ארצות הברית8) אם אתם סטודנטים- זכיתם
סביר להניח שתקבלו ויזה די בקלות

9) לא צריך לחכות!
לרוב אחרי סירוב לויזה נטען שצריך לחכות חצי שנה עד לבקשת הויזה הנוספת.
זה ממש לא נכון. נתן להגיש בקשה נוספת לויזה מיד אחרי קבלת הסירוב ולנסות להתחיל את התהליך מחדש.
יש לנו באיזי ויזה המון לקוחות שסורבו לפני שפנו אלינו, ומיד כשהתערבנו- הצליחו לקבל ויזה.

10) ההבדל בין אשרת כניסה לאשרת שהייה
ויזה לארה”ב היא אשרת כניסה לארצות הברית. במהלך קבלת הויזה מקבלים גם אשרת שהייה למשך (לרוב) חצי שנה.
אז למשל, אם קיבלת ויזה (אשרת כניסה) ל30 יום, אין זה משנה מתי תגיע לארצות הברית בתוך פרק הזמן הזה, עדיין תהיה לך אשרה של חצי שנה מרגע ההגעה(!) לארצות הברית.
למשל, קיבלת ויזה ל30 יום והגעת ביום ה29. מרגע ההגעה נכנסת לתוקף אשרת השהייה למשך חצי שנה.

שינוי גודל גופנים
Additionally, paste this code immediately after the opening tag: